Information juli

Moccasin
Moccasin kommer hålla stängt från den 2 juli till den 28 augusti.

Muren mot Holmgatan
Muren till vår granne på Holmgatan måste åtgärdas då pusten släpper intill dom.
Malmö mur och puts kommer åtgärda muren i slutet på sommaren.

Burritos
Det kommer byggas nya väggar till Burritos i gången från 14B för att brandsäkra väggarna samt täta så lukten från Burritos förhoppningsvis försvinner i gången.

Infodring av stuprör
Det läcker ner i garaget från stupröret som går vid Cosmos fönster från gården ner till garaget. Stupröret kommer att relinas i vecka 26-27.

Örter
Trädgårdsgruppen har planterat örter i pallkragarna på gården. Alla är välkomna och ta. Behövs det vattnas så gör gärna det.

Ordning och reda
För att kunna hålla soprummet någorlunda rent, vänligen förpacka alla sopor som slängs i restavfall kärlen i försluten påse. Mat till matavfallskärlen skall slängas i de papperspåsar som finns för dessa kärl.

Spolning och filmning av stammarna
Tack alla för att ni fixade så PULS kunde komma in till alla lägenheter när våra stammar skulle spolas och filmas!

Kökstammarna ser bra ut då dessa har relinats sedan tidigare. Badrumsstammarn är gamla och har börjat rosta. Det finns inget akut behov av att renoveras men bör göras inom dom närmaste åren enligt PULS.  Däremot fick vi information att flertalet vattenlås är undermåliga och dåligt fastsatta i våra badrum och kök. Vi ber dig som bostadsrättägare att se över dessa så allt är i sin ordning. Läs tidningen ”Din Bostadsrätt” som skall ha distribuerats ut till oss denna vecka. Där står det hur kostsam en vattenskada kan bli för oss alla.

Trevlig sommar

Önskar Styrelsen