Information februari

Soprum
Vänligen respektera indelningsordningen för kärlen av miljöhänsyn.

Kartonger och övrigt emballage ska vikas ihop eller tas isär för att spara utrymme.

Annat avfall som inte passar in i våra kärl ansvarar du själv för.
Det är inte tillåtet att ställa detta i soprummet eller på gården.

Färg, lösningsmedel, el- och elektronikavfall samlas in särskilt och får därför inte lämnas i soprummet. Du ansvarar själv för att transportera sådant avfall till närmaste miljöstation.

Inbrott
Tyvärr märker vi att vi får påhälsningar här i huset. Senast har vi haft ett galler borttaget på ett fönster in till en av våra lokaler från gården. Se till så alla entrédörrar stängs efter dig från gatan samt gården. Var särskilt uppmärksam på porten som går från Erik Dahlbergsgatan till gården. Denna dörr klydas det med och haspen till den passiva dörren ställs så dörren inte går igen.

Vad gör styrelsen
Styrelsen arbetar med att förbättra störande lukt från våra restauranger.Det läcker ner i garaget från gården därför har styrelsen beslutat att göra en konstruktionsbesiktning samt betongkontroll på taket i garaget samtidigt kommer även våra balkonger kontrolleras.

Vi har startat en utredning av tapp och spillvattenledningar. Ledningarna kommer spolas och filmas och därefter kommer vi få in en rapport på statusen.

Rapporterna kommer fungera som ett beslutsunderlag för föreningens fortsatta underhållsplanering.

Vi har upprättat ett avtal med Presto när det gäller SBA (Systematiskt brandskyddsarbete) Detta för att förebygga brandrelaterade olyckor uppstår och för att begränsa skadorna som uppstår till följd av brand.

 

Med vänliga hälsningar

Styrelsen