Info december

Brandskydd
Vi ber er se över ert brandskydd! Det skall finnas brandvarnare i alla lägenheter. Testa er brandvarnare så den fungerar och se till så batteriet är bra. Brandsläckare finns utanför vår tvättstuga, ute på gårdshuset, källarförrådet vid pannrummet och vindsförrådet i 14A. Trapphusen samt gångarna i förråden skall vara fritt från saker för fria utrymningsvägar samt för brandrisken. Gå aldrig ut i ett rökfyllt trapphus! Glöm inte släcka ljusen!
Generella regler vid brand: Rädda – Varna – Larma 112 - Släcka

Murarbete
Tyvärr kunde inte vår målare måla taket i trapphuset i 14A då putsen var så pass förstörd. Vi kommer anlita en murare för att ta bort dålig puts och putsa upp nytt. Detta beräknas göras innan Jul och målning kommer beräknas ske efter helgerna. Vi kommer då också passa på att laga sprickorna i balken ovanför garageporten.

Julgranar
Vår fastighetsskötare Cymko kommer se till så våra julgranar kommer till en miljöstation efter julen. Vänligen lägg ner julgranen i en plastsäck och lägg den vid muren vid Erik Dahlbergsgatan. Senast den 11 januari 2016 skall julgranen läggas på gården.

Cykelställ med tak
Styrelsen har fått indikationer från Stadsbyggnadskontoret att vi kan få bygga tak över cykelställen vid gårdshuset där dom flesta cyklarna står idag. Styrelsen kommer ta fram förslag på cykeltak samt kostnader för detta och om allt är i sin ordning kommer vi ansöka om bygglov.

Drag i fönster och dörrar
För er information är det enligt våra stadgar bostadsrättsinnehavaren som är ansvarig för tättningslister av fönster och dörrar. Se paragraf 12 i våra stadgar.

Styrelsen
Christian Tornakull har avgått från styrelsen då Christian har sålt sin lägenhet. Jenny Strand är ny ordförande, Louise Waldén sekreterare och Dowen Birkhed ledamot.

Styrelsen passar på att önska alla,

God-Jul och Gott Nytt År!