April info

Föreningensträdgårdsgrupp/trivselgrupp  

Föreningen har en trädgårdsgrupp. Vi fixar på gården, fikar och planerar. Vill du vara med? Hör av dig till någon i trädgårdsgruppen (Jenny, Ulla, Helene, Mårten, Karina, Fernando)  eller maila på styrelsens mailadress. Trädgårdsgruppen kommer träffas den 24 april kl. 10 på gården. Då gör vi vår fint och fikar på gården. Välkomna!

Soprum

Från och med den 2 maj kommer Va-Syd hämta rest och matavfallskärlen i soprummet. Alltså kärlen kommer inte sättas ut på gatan vid tömning.

Elektronikavfall och gaständare skall inte läggas bland våra batterier. Du ansvarar själv för att transportera sådant avfall till miljöstation.

Hundar på gården

Lek gärna och ha kul med din hund på gården men rasta din hund utanför gården.

Duvor/Måsar

Då vi tidigare har haft problem med måsar och duvor ber vi er ha koll på era balkonger om ni åker bort under vår och sommar. Se till så det är undanplockat på era balkonger så inte fåglar kan bygga bo mm. Märker ni att vi har måsbo på gång på taket så säg till styrelsen omgående.

Muren mot grannarna på Holmgatan

Våra grannar på Holmgatan önskar få vår mur putsad på deras sida då putsen börjat släppa in till dom. Styrelsen arbetar med att ta fram offert.

PULS
PULS kommer att utföra spolning och filmning av våra kök och badrumsstammar inom kort. PULS måste ha tillgång till alla lägenheter vid detta tillfället. Mer information följer.

 

 

Med vänliga hälsningar

Styrelsen